r
Nosalty Logó

Sült csirkecomb káposztaágyon

0,0

0 ÉRTÉKELÉS4 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Joss Beaumont
Sült csirkecomb káposztaágyon
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

442
Kalória
23g
Fehérje
9g
Szénhidrátok
35.2g
Zsír
253.9g
Víz
120.9g
Koleszterin
5.3g
Rost
3.6g
Cukor
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 442 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2654 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 98 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    23 g

Zsír

  • Összesen
    35.2 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1598.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    66 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    241 mg
  • Nátrium
    1212 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    253.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    54 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    188 micro
  • β-crypt
    41 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    737 micro
Összesen 442 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    138.3 g

Zsír

  • Összesen
    211.4 g
  • Telített zsírsav
    46 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    91 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    58 g
  • Koleszterin
    725 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9593.3 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    147 mg
  • Kálcium
    398 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    294 mg
  • Foszfor
    1445 mg
  • Nátrium
    7271 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.9 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

Víz

  • Összesen
    1523.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    327 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    39 mg
  • C vitamin:
    155 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    156 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    289 micro
  • Kolin:
    436 mg
  • Retinol - A vitamin:
    218 micro
  • α-karotin
    74 micro
  • β-karotin
    1127 micro
  • β-crypt
    247 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4421 micro
Összesen 2654 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    7.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    356.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    54 mg
  • Nátrium
    270 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    56.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    42 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    164 micro
Összesen 98 kcal

Elkészítés

  1. A savanyú káposztát átmossuk.
  2. A csirkecombokat megszórjuk a fűszersóval és kicsit pihentetjük.
  3. A vöröshagymát apróra vágjuk.
  4. Kevés olajon megpirítjuk a hagymát és lehúzzuk a tűzről. Elkeverjük benne a pirospaprikát és a köménymagot. Visszatesszük a tűzre és hozzáadjuk a káposztát.
  5. Néhány percig pároljuk, majd egy nagyobb méretű jénai tálba, vagy zománcozott vastepsibe öntjük.
  6. A tetejére pakoljuk a csirkecombokat és lefedve sütőbe helyezzük.
  7. 1 órát sütjük 180 fokon, majd a tetőt levéve még fél órát 150 fokon.
  8. A combokat néha meglocsoljuk a káposzta levével.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 perc
  • Sütés ideje: 90 perc

Nagyon egyszerű elkészíteni, főleg ha van otthon zománcozott vastepsi, vagy kacsasütő edény. Kisebb mennyiségben akár jénai tálban is meg lehet próbálni.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

9 selymesen krémes carbonara a klasszikustól a cukkinison át a...

Április 6-án a spagetti carbonara világnapját ünnepeljük! Ez a fantasztikusan selymes, krémes spagetti tésztával készülő fogás hagyományos római étel, amelynek alapja a tészta, tojás, guanciale (szárított sertéshús), pecorino sajt és fekete bors. Nem, nincsen benne tejszín, felejtsük el!

Top Receptek

Duhaj-szelet (Benedek-szelet)

Ha már egyszer van Kati- és Lajcsi-szelet, gondoltam, én is bedobom a nevem a kalapba, pontosabban a rólam elnevezett süteményt. Alternatív neve azért lett duhaj, mert kakaós piskótájában ...

Húsvéti főtt sonka

A húsvéti sonka elkészítéséhez megannyi módszert, praktikát és trükköt kifejlesztettek már, amelyek (jobb esetben) mind puha, omlós és ízletes végeredményhez vezetnek. Épp ezért ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!