Dolgozzuk össze egy edényben a paradicsomkonzervet, a paradicsompürét- és a szószt, a felvágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a cukrot és a fűszerkeveréket. Babérlevéllel
A húst felkockázzuk, és összekeverjük a hozzávalókkal (a babérlevelet belemorzsoljuk, a fokhagymát felaprítjuk, kivéve olajat) és elkezdjük vizen párolni. Ezután a levet
Ehhez a recepthet szükségünk lesz 4 kis agyagedényre.
Először a kolbászt és a sonkát felszeleteljük, majd jól átsütjük. Levesszük a tűzről és beledolgozzuk a paradicsoms
Áztassuk be az agyagtálat. Tegyük a csirkecombokat egy nagy tálba. Keverjük össze az összes hozzávalót, és öntsük a csirkecombokra. Pácoljuk 2-3 órát, közben többször for
Az ecetet, cukrot, sót, borsot, felaprított uborkát, hagymát, korianderlevelet, csilit összekeverjük, és 3 órán át hűtőben pihentetjük, néha megforgatjuk.
Paprikát és a padlizsánt addig sütjük, míg a héja fel a hólyagosodik. Paprika bőrét lehúzzuk, padlizsánt meghámozzuk, majd a fokhagymával megdaráljuk. Fűszerezzük, és ann
Vágjuk kétfelé a dinnyéket, szedjük ki a magjait és kanalazzuk ki a húsát. Tegyük el a dinnyehéjakat is. A sárgadinnye húsát az articsókával, az almával és a barackkal eg
A húst sóval, borssal és paprikával bedörzsöljük.
A metélőhagymát belekeverjük a borba, a húsra öntjük, és 2-3 órát állni hagyjuk.
Utána egy kivajazott tűzálló tálba
Ugrás a lap tetejére >>