Hozzávalók: 1 kisebb csirkeaprólék 25 dkg vegyes leveszöldség 1 kis fej vöröshagyma 1 db ököl nagyságú cékla 10 dkg savanyú káposzta, 1 db közepes nagyságú burgonya 1 dl tejföl 1 csapott evőkanál paradicsompüré 1 csokor petrezselyemzöld ízlés szerint só és törött fekete bors |
| A csirkeaprólékot tisztítás után feldaraboljuk, fazékba tesszük és másfél liter sózott vízben f&eac
...
Tovább »
Kategória: Orosz konyha |
Megtekintések száma: 1289 |
Hozzáadta:: Unicita |
Dátum: 2011 Április 27
|
|
Hozzávalók:
50 dkg marhaszegy
10 dkg füstölt sonka
2 vöröshagyma
3 cikk fokhagyma
1 sárgarépa
1 petrezselyemgyökér
1 dl savanyú káposzta-lé
1 ek. főzővaj
2 dl tejföl
3 babérlevél
8 szem fekete bors
50 dkg savanyú káposzta
só |
|
...
Tovább »
Kategória: Orosz konyha |
Megtekintések száma: 1331 |
Hozzáadta:: Unicita |
Dátum: 2011 Április 27
|
|
Hozzávalók: A tésztához: 25 dkg rétesliszt 35 dkg finomliszt 2 kávéskanál só 10 dkg reszelt sajt 5 evőkanál olaj 2,5 dl tej 1,5 dl víz 3-3,5 dkg friss élesztő 1 teáskanál cukor A töltelékhez: 60 dkg jó minőségű virsli vagy krinolin 1 nagy fej hagyma 2 dl tejföl liszt őrölt kömény só bors |
|
A liszteket átszitáljuk, hozzáadjuk a sót, az olajat és a reszelt sajtot. Az tejet a teáskanál cukorral összekeverve meglangyosítjuk, majd belemorzsoljuk az élesztőt.
...
Tovább »
Kategória: Orosz konyha |
Megtekintések száma: 1592 |
Hozzáadta:: hardapa |
Dátum: 2011 Április 15
|
|
Hozzávalók: 10 dkg cékla 10 dkg fejeskáposzta 5 dkg sárgarépa 2 dkg zeller 20 dkg marhaszegy só bors 4 dl tejföl 0,5 dl olaj 5 dkg vöröshagyma 1 fej fokhagyma 1 dl paradicsomlé 3 csomag kapor 3 cl ecet 5 dkg burgonya 3 dl húsleves vagy alaplé fekete rozskenyér |
|
A zöldségeket megtisztítjuk, és vastag metéltre vágjuk. A hagymát feldaraboljuk, olajon megfonnyasztjuk. A marhahúst apró kockákra vágjuk, és megpároljuk a hagymán. Borsozzuk, majd adunk hozzá fok
...
Tovább »
Kategória: Orosz konyha |
Megtekintések száma: 3208 |
Hozzáadta:: hardapa |
Dátum: 2011 Április 15
|
|
|